• High efficiency extruder
  • High efficiency extruder
  • 李总10

Babagan awake dhewe

Shanghai Jwell Machinery Co., Ltd .. minangka wakil presiden unit saka CPMIA, iku salah siji saka manufaktur paling gedhé saka mesin extrusion plastik ing China. Ing dhasar produksi perusahaan Jwell nutupi babagan 700,0000 meter lan sing kapérang karo 5 bagean, kang dumunung ing distrik Jiading Shanghai endi kantor kepala perusahaan locates, Zhoushan City of Provinsi Zhejiang, Taicang City lan Liyang City of Jiangsu Provinsi lan Dongguan City of Langkawi District. Perusahaan wis luwih saka 2200 tenaga, bab 480 teknisi lan ngatur tenaga antarane wong-wong mau. Lan thanks kanggo riset lan pangembangan kelompok kualitas dhuwur, engineers electrical lan mechanical experienced, dhasar mesin majeng lan pelatihan qualified perusahaan, kita ngedol luwih saka 2000 garis extrusion majeng saben taun. Kita tetep hubungan sama karo 22 perusahaan specialized, 9 pelatihan mesin gedhe lan 3 perawatan lan nitriding pelatihan panas kayata 

WhatsApp Online Chat !